daro

Jag fick precis reda på att min kusin i Mölnlycke äntligen fött sig efterlängtade barn! det blev en pojke och hans ska heta Daro. Hon skickade några bilder på sötnosen,  och så söt som han är var jag bara tvungen att fixa ihop en söt liten bild till bloggen:)

 

My love



När jag har det hemmet jag alltid drömt om. Det hem som jag kan kalla mitt, och där jag känner mig hemma i. Där mina tillhörigheter, barn, och kärlek kommer att leva. När jag känner så för ett hem, kommer jag att visa min hängivenhet genom att hänga upp en tavla på henne. Hon är det finaste konststycket i människans konsthistoria. Jag kommer att ge henne en fin plats i mitt hem.

Hennes närvaro kommer att symbolisera min trohet och kärlek för hemmet och allt däri. För den här drömmer har jag haft länge. Och jag kommer att hålla fast vid den ända tills den blir sann, ända tills hennes leende är det första jag ser när jag vaknar upp.

Bugatti





Bugatti Veyron ett är världens snabbaste bilar, med hjälp av mer än 1001 HK!
Det är en fransk sportbil som kom ut 2005 efter många års snack. Många trodde aldrig att den ens skulle komma ut.

Maxhastigheten ligger på 407 km/h, och det innebär att det skulle ta en timme att ta sig fram mellan Stockholm och Göteborg! Men om man ligger på den hastigheten klarar däcken bara 15 min. Sen får man byta pga. slitage.


Ja, den som ska ha den här bilen ska ju helst ha obegränsat med pengar, den drar 12,5liter/mil. Fast först ska man betala priset för att ha den ståendes på sitt namn,  vilket landar på drygt 30 miljoner svenska kronor. Men det är kanske värt de? när man ändå har sådär obegränsat med cash.












Love lockdown

Egentligen tycker jag inte att Kanye West är en sån himla bra artist, och lyssnar i vanliga fall inte på hans musik. Jag lyssnar nästan inte på nån ny musik. Men sedan jag köpt min nya TV har det blivit mer av sånt, vare sig jag velat eller inte. Det är nämligen så att man kan ställa in alarm på TVn. Man ställer in starttid, sluttid och vilken kanal man ska vakna till.

I det här fallet var MTV ett säkert kort när det gäller mest oljud. Det var så den här låten introducerandes för mig. Och aa, den e faktiskt bra.


HP Compaq

För två år sen skulle jag uppgradera min dator. Jag hade en rutten dator, har glömt märke och all annan information. Fast än jag visste att jag skulle få en ny dator med mycket bättre proccesor och tillbehör hade jag väldigt svårt att släppa taget.

Det var pappas idé att jag skulle införskaffa en ny. Jag hade laddat ner en sån massa skit på datorn att jag inte visste vad jag skulle ta bort, eller behålla. Den hade bara 120 gb hårddisk.

Jag hade ganska svårt att bestämma mig för vilken dator jag skulle köpa. Pappa tyckte att en bärbar skulle passa bäst, alla andra i familjen hade ju sådana och det hade funkat utmärkt. Men jag trivdes med stationär, det är ju så tryggt o mysigt.

Jag ångrar det idag:/
Datorn är väldigt bra, en Compaq med 1,6 Ghz och 1 gb ramminne. Hårddisken rymmer 250 gb. Ja, den är bäst helt enkelt!
Men ändå vill jag ha en bärbar nu. Så jag tänkte köpa en Compaq laptop. 2 Ghz,  1 gigs internminne. Och en hårddisk på 250 gb.




Jag ska köpa den dels pga. att jag kan ta med mig den när jag ska åka bort, eller när jag inte orkar resa mig ur sängen:P
Dessutom är den utrustad med HDMI. Det blir dunder till TV:n. Så slipper jag bränna massa pengar på DVD skivor hit o dit för att bränna filmer o serier.

Jag ska ha den där datorn förr eller senare. Men helst förr. 

have phun


Klockan är nästan tre, jag har precis kommit hem från jobbet. Kvällen började lugnt med lite kunder då och då. Senare mot kvällen var det proppat med en massa berusade. Man träffar på en massa olika personligheter. Men när de står där ute så sent in på natten och ska till och beställa mat, är de alla så lika. Pratiga och glada i olika dos. Vissa är väldigt pratiga, och VÅGADE.

Det är så fascinarande, skillnaden allså. På ljusa dagen är vi pigga, vakna, mätta, och "oss själva" helt enkelt. Ändå är alla så isolerade i sig, tysta, o oftast kalla. Inte ofta tar man första steget. Många vill nog ta första steget mot diskussion, prat eller annat. Men även de som vill och har mod, tar inte chansen alltid. Varför?. Förväntan.

Förväntan spelar så stor roll, för stor roll, i människors sociala umgänge. Andra människors förväntan förstör så mycket, samtidigt som den hjälper oss i vissa sammanhang.

Folks förväntningar kan få en människa att inte våga ta steget, ett steg som man egentligen vill ta. Man kanske vill säga något, eller göra något, men inte vågar.

 Men det finns knep för att "bli modig". Det finns svåra situationer som kräver mycket mod och spontanitet. Det är då många tar till alkoholen, eller droger kanske. De innehållande ämnen i alkohol är gifter. Gifter som kan döda, och förstöra. Men det är ju bara baksidan.Ofta tittar man bara på de smaskiga den kan erbjuda. I vilket fall som helst påverkas hjärnan som sätter igång censorer som egentligen inte ska sättas igång med hjälp av preparat. Hjärnan är väldigt smart, och vet alla knep för överlevnad. Om du dricker farliga mängder på en gång spyr du. Det är hjärnans försvar. Det sket automatiskt, om inte så dör man av förgiftning.

I en dokumentär som visades på TV förra året sades det att om alkoholen skulle kommits på idag skulle den förbjudas och narkotikaklassas på en gång. Den är lika farlig som droger. Men bara på grund av alkoholens stora kulturella roll i samhället, som den har haft sedan tusentals år, är den laglig. Såsom Marijuana och hasch är lagligt i Jamaica på grund traditionen är alkoholen laglig i Sverige.

Det tycker jag är fel. Jag dricker inte. Jag har povat, så jag vet att vad jag "missar". Men jag överlever

-

Det handlar om hur man ser på saker och ting.

**


På senare tid har jag fått allt senare sovvanor. Och det har resulterat i många timmars TV tittande. Förut när jag gick i skolan och hade två jobb hade jag inte någon tid alls för TVn, förutom på tisdagar klockan 21:00. Då satt jag som fastlimmad i soffan under en timme. Ja, det enda jag hade tid för var Desperate Housewives på kanal 5. Och eventuellt, under vissa perioder Top Model. Men annars var TV:n inget intressant. Eller intressant var den väl säkert, men jag var tvungen att prioritera. Det var innan jag valde att ta ett års studieledigt från gymnasiet. För två månader sen tog jag beslutet. Det blev alldeles för mycket för mig. Jag sade även upp mig från det ena jobbet. Jag var som en galning, för såhär såg en normal dag ut för mig:

  1. vakna
  2. skolan
  3. jobba
  4. sova
Och självklart skulle jag hinna med annat också, bland annat:

plugga, träffa kompisar, vara med familjen, städa rummet, fixa naglarna, shoppa, vara inne på datorn, vara barnvakt, laga mat, prata med lillebror om livets mening, läsa alla de böcker jag lånat, gå på promenad med mamma, vara ensam, hjälpa pappa handla, träna, titta på film, lära mamma om datorer, gå på middag, VILA.


Mycket av det hann jag aldrig med. Så jag tyckte det var dags för en liten vila. Det var rätt beslut! Jag känner mig bättre, och har tid för sånt jag aldrig hade innan. Hösten 2009 börjar jag 3an. Och tills dess får jag klura ut hur jag ska kunna koncentrera mig på skolan och pluggandet bättre, och samtidigt få lite fritid

finally

I förra veckan fick jag äntligen mitt packet från smink.nu som såg ut såhär. Ja, det såg ut inte direkt ut så när jag fick hem det, utan jag fick ju lov att öppna packetet först. Det var ganska jobbigt. Men jag fick hjälp


sova bort

Jag var ledig från jobbet idag så igår kväll var jag inte tvungen att tvinga mig till sömns utan ja gick o la mig, och somnade när jag kände att jag var trött.. eller ja somnade rättare sagt med TV:n på. Och det var väldigt sent!, eller tidigt.. hmm.. Det sista jag minns innan jag somnade var TV shop. Jag hade precis tittat klart på Law & Order. Ja de var iaf runt 4-5 på morgonen. Jag sov länge, länge! Under flera tillfällen halvsov jag. Och det tyder bara på en sak, att jag har sovit länge, länge..

Ibland vaknade jag av familjens prat utanför. Vid ett tillfälle pratade dom om datorer, program, och photoshop?..hmm min lillebror? hur han har han fått tag på det? hmm.. Hela tiden har det varit jag som varit familjens datanörd, som laddat ner en massa och tagit bort en massa, fixa nya program, för att sedan rensa och ta bort virus. Men nej. Han satt där o pratade med pappa om en massa program jag aldrig trodde han skulle syssla med. Han som är så inne på annat som ex; Hitman, Battlefield o Ninja Gaiden. Konsoler och spel med andra ord.
Ninja Gaiden


Nån annan gång i mitt halvsovande hörde jag att pappa skulle baka bröd, och att vi ska få gäster imorrn.. från Ryssland?.. aja jag får fråga vad det handlar om, när jag vaknar! Några gånger blev jag väckt av pappa, som förmodligen skulle kolla om jag fortfarande var vid liv. Men han visste att det inte var något idé att be mig vakna, jag är ju ledig idag. Så han stängde dörren om sig lika snabbt.

Nästa gång jag vaknade till då hade jag konstigt nog en väldig magsmärta, ja kände mig vääldigt tung om kroppen.. Det var något som tryckte ner mig så jag fick ont i magen. Jag sov på magen. Det var något på ryggen som tryckte ner mig. Så ja kände efter med ena handen på ryggen. O ja möts av något väldigt mjuukt, o fluffigt. Katten. Han vaknade också. O han va tjurig. Jag skulle kolla hur mycket klockan var. O så möts jag av Hasse Aro. YYESS! det var efterlyst!

såäre


När allt inte står rätt till så sluter man in sig. drar ner persienner. sänker volymen. stänger dörren.slutar prata. Efter ett tag i tillvaron slår hjärtat lugnare. Blodet värmer inte lika bra längre. Kroppen fryser, man blir trött. Kanske tröstar man sig med något, som egentligen är verkningslöst. äter, syre förs vidare. blodet värmer, och gör dig pigg. Jag vill sova i tid. Jag vill vakna i tid.

:/

Nu har jag verkligen fått nog! e såå jävla trött på allt de här.. den här KYLAN dödar mig, o tro mig det spelar ingen roll om jag har på mig flerdubbla jackor och strumpor.. kylan e smidigt och når mig ändå, på ett eller annat sätt. Då kanske man kan tro att det bara är utomhus jag får gå och dras med all smärta o obehag. Men nej, nej ja sitter ju även hemma iklädd vantar och tjockstrumpor, vad kommer härnäst? sitta i everestjacka i rummet? Aja, jag får värma mig med lite goda minnen från i sommras


Ja, på sommaren kan man grilla på balkongen utan att fötterna fryses till is. Jag kunde göra både shishkebab och kycklingspett utan att stressa mig in.. Det var en jätte trevlig kväll hemma hos mig med tjejerna:)



Och på sommaren kan man kolla in senaste bilarna, dom här hetingarna kunde jag till o med se från mitt sovrumsfönster:)



Ibland fick vi för oss att ta en promenad hem till mamma, brorsan o jag. Och när vi var framme där var det alltid vackert väder, dag som natt..



Jag o lillebror åkte ut på landet för att hämta min sötnoos



Jag kunde vara barnvakt, och vara på stan samtidigt.. och utan en massa vantar, jackor och stövlar. bara äta o gå:)



Ja, tro det eller ej men jag hann till o med färga mitt hår blont



Solen brukade gå ner sent, sent på kvällen och ibland slog jag till med en fin middag hemma med syskonen.. och ett av deras favoriträtter är sushi, så vad gör man inte?

TOMBOY`?

Hittade ett roligt kryssa- i - rutan - om- det- stämmer- grejjs från den här bloggen.

 Så nu över till den stora frågan, är jag en POJKFLICKA?

DIN KILLSIDA:
[ ] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans ( haha är jeans för killar bara?)
[ ] hundar är bättre än katter ( tycker verkligen alla killar det?:O )
[ ] det är kul när någon gör sig illa [ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger [ ] någon gång har du velat bli brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande [ ] du kollar på sport på tv
[ ] våldsamma filmer är bra [x] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher [ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sova överparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker ( inte i alla sammanhang dock)
[ ] sport är kul [ ] pratar med mat i munnen [ ] använder boxers

DIN TJEJSIDA:

[x] du använder läppstift/ läppglans/ lipsyl
[x] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/ kajal
[x] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[x] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken, ringar och armband ( älskar det, men gör inte det så ofta:/)
[x] kjolar är en stor del av din garderob ( har en massa, men använder ALDRIG:S )
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars ( har ju inte ens sett dom? )
[x] du har gått på dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca 1 timma att göra dig i ordning,eller mer
[x] du har fler än 5 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym ( Luve, Luve, Luve)
[x] du använder tjej underkläder
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Resultat: Jag är inte pojkflicka.

beställning

Igår gjorde jag en beställning från smink.nu. Har beställt därifrån en gång tidigare och vet att de har bra grejer! Sist beställde jag en massa. För man blev bjuden på fraktkostnaden om man beställde för över 500 kr. Den här gången fick det räcka med 108;- (+ 49;- frakt). Jag ska få hem:
Två st shimmerpennor i färgerna natural och light pink, från Märket BYS. Har redan en sådan shimmerpenna i färgen natural, vilket jag beställt tidigare. Den är bra, troo mig. Ni kanske förstår hur bra den är (för mig) om jag säger att jag till o med får bättre självförtroende med den?


Ett nackellack i färgen 06, också den från märket BYS. Har redan ett lack i silver, men det här är ju glitter, och kan någon säga nej till glitter? (frågan var till tjejer)..


Ett läppstift i färgen 7. Beställde tidigare i färgen 12. Men det var faktiskt inget vidare. Bestämde mig ändå för att prova i den igen. Har länge velat ha den där vinröda färgen, men vill faktiskt inte lägga ner flera hundra på ett läppstift som jag kommer använda väldigt sällan.

abcderias


A
is for age: 18 ååring
B is for booze of choice: Nykterist? JAVISST;)
C is for career: Jobbar för tillfället
D is for your dreamcar name: Antingen en Mercedes C-klass eller om jag lyckas blir ännu rikare såå blir det en cadillac sixteen, eller Aston Martin;)
E is for essential items to bring to a party: A happy spirit
F is for favourite song at the moment: 17 år - Veronica Maggio
G is for favourite game: SuperMario och Need for Speed
H is for home town: Hawler (Erbil), Irak. Uppsala också sååklart!
I is for instruments you play: inget, men skulle gärna vilja lära mig spela piano
J is for jam or jelly you like: Hjorton-, drottning-, blåbär- och lingonsylt är DUUNDER!
K is for kids: Inte än på länge, men hoppas på många:)
L is for living arrangements: En femma i centrala Uppsala. Pappa, massa syskon, massa katter, o två stackars fåglar.
M is for a motto you have: Även om man väljer att inte välja, så har man gjort ett val.
N is for name of your crush: Nobody
O is for overnight hospital stays: när mamma hade fått lillsyrran.
P is for phobias: Höjder, kallt vatten i duschen, höga byggnader, insekter, djupt vatten OSV..
Q is for quotes you like: När man är en björn med mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idé-aktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på. - Nalle Puh
R is your favorit restaurantfood: Thai, o skräpmat:)
S is for sartorial style: Det är en fråga jag inte funderat över alls haha
T is for time you wake up: väldigt, väldigt olika.
U is for underwear: no comments
V is for vegetables you love: ALLA grönsaker nästan. Gurka, paprika, spenat, blomkål, broccoli, roccula, morot, med mera!
W is for weekend plans: Ja helgen är ju över nu, men nästa helg blir det jobba, jobba.
X is for x-rays you've had: haha har inte haft så många sådana i mitt liv, men senast var hos tandläkaren.
Y is for yummy food you make: Min specialté är ju favoriten Pad Thai. Men kan göra en massa annat YUMMI också:)
Z is for zodiac sign: skytt

Pad thai

*


Jag har inte skrivit på länge, länge.. o det är inte för att ja inte vill, utan för att jag inte orkar. eller hinner. hehe. Men jag ska uppdatera er lite:) Jag har bland annat funderat på att börja träna, och eventuellt börja på dans. Men vet inte hur det blir än. Har ganska dåligt i plånboken just nu. Har köpt alldeles för mycket på siståne:( E ju en shoppinggalning.. Det bästa jag vet är att gå runt alldeles själv timmar ut och timmar in.. som om det inte fanns stängningstider eller andra tider att passa. Och ingen som som hänger efter mig med tjat om att gå. Inte nån som ber mig att skynda på i provrummet. Ingen som sitter 1 timme i mcdonalds för att äta, ja vill ju shoppa!

There Will Be Blood

Den här filmen är ett MÄSTERVERK! helt otrolig film, jag är helt såld på den om jag ska vara ärligt. Fantastisk bild och filmteknik. Musiken är helt mysko men verkligen något nytt, och lyfter filmen på något konstigt sätt, hmm:/ ..

A, de mesta är bra, men det som verkligen avgjorde allt var huvudpersonen spelad av Daniel Day-Lewis. AACHH va bra han spelar sin roll, fysjutton! Utan honom tror jag aldrig att jag skulle tyckt lika mycket om filmen.. Men men, nog om vad jag tycker, o mer om handligen.. F

ilmen utspelar sig i slutet av 1800- talets USA. Amerikanerna är fullt upp i att gräva efter olja på olika håll i landet. Och det uppskattas inte av alla. Jaa, mer ska jag nog inte säga. Se den istället! Men snälla försök inte ha höga förväntningar på filmen nu. bara för att jag föll för den PLADASK betyder det inte att alla kommer göra det.. Jag vet själv hur besviken jag varit på en film pga höga färväntningar. Filmer som jag troligen skulle tyckt om bättre, om det inte varit för dom där jäddrans förväntningarna!! MEN den här filmen e skiit bra, ja lovar...HAHA

 Filmen får fem stjärnor av fem möjliga:
 

bristande bevis

Hadde tänkt börja med att tipsa filmer lite då och då. Det kan vara både gamla och nya filmer. Det kan vara filmer jag sett nyligen eller gamla klassiker som jag alltid tittat på. Så, den första filmen jag tänkt ta upp är:

Bristande bevis (Fracture)
Den här filmen såg jag förra året på bio. Jag såg den främst för alla de bra skådespelarna, speciellt Anthony Hopkings. Filmen handlar om en åklagare som lyckas i nästintill alla sina mål. Han är väldigt självsäker och målmedveten i sin framtoning. Som åklagare är han väldigt duktig och är ständigt på väg uppåt i kärriären. Han har ett bara ett sista mål innan hans ska vidare till en annan arbetsgivare. Det blir inte riktigt som han tänkt sig.




Jag kan rekommendera filmen till dom som står ut med mycket babbel och prat. Det är ingen actionrulle utan mer en funderare. Men jag gillar den jätte mycket. Den innehåller många intressanta tankegångar, och än idag kmr jag ihåg ett citat från filmen " även en trasig klockan går rätt två gånger per dygn".... ME LIKE!

 Filmen får tre stjärnor av fem möjliga:

saknarej


för bara en stund sedan satt du här, bredvid mig. du satt med mig, lyssnade på musik med mig, skrattade med mig. och du var ju så glad, med mig. Jag undrar var du är nu. vad du gör nu? sover? gråter? för en stund sen lekte våra kattungar tillsammans. ibland busade dom också, ibland åt dom upp våran choklad, och lekte med oss under täcket, bland hav av kuddar och fjärrkontroller. Din katt är nu inte här. jag undrar vart han är. vart han ligger. om han sover? han kanske inte kan. vi saknar ju dig? var inte ledsen du, snälla. jag kan vara ledsen åt oss båda. känn ingen sorg, snälla. vi kommer ju ses igen väl? jag önskar att du bara låg i din säng vägg i vägg med min säng. att jag kunde höra dig vända och vrida dig i sängen. att jag kunde vara lugn, för att du var här. fandå, du vet väl att ja älskar? att jag älskar dig så mycket som en storasyster nånsin kan älska?

The Rose That Grew From Concrete


Did you hear about the rose that grew from a crack in the concrete? Proving nature's law is wrong it learned to walk with out having feet. Funny it seems, but by keeping it's dreams, it learned to breathe fresh air. Long live the rose that grew from concrete when no one else ever cared.

 

- Tupac A. Shakur


sant,sant

"If you don't stand for something you will fall for anything."
- Malcolm X

fynd

Idag var jag på loppis med mamma och småsystrarna. Fyndade bl a ;
 Princess skor till Sabo 10:-

 


Dona - Sergio Tacchini Eau de Toilette 100 ml 150;- (en av mina favoriter sedan flera år!)




Glow After Dark - J. Lo Eau de Toilette 100 ml 100;-(FYND)




Men innan loppisen var vi på lindex och där hittade jag en helt underbar parfym: Dangerously Delicious - Date Eau de Toilette 50 ml 109;- (UNDERBAR)





När vi hade gått runt klart och handlat klart åkte vi till Flogsta centrum. Vi fick äta kebab och sen åkte vi till Gottsunda centrum. Mamma ville köpa klänningar till barnen som dom skulle ha på kalas, fest och liknande tillfällen. Där fyndade jag klart för dagen och sista köpet blev:

Mama muu

Minstingen i familjen fyller fyra år. O hennes största önskan var att gå på bio med mig. För det hade Nirvana fått göra:) Fast hon visste nog inte ens vad bio var eller vad som innebar med att få gå på bio.. Men men, hon hade tjatat om bio hos mamma varje kväll under två veckor, så jag tyckte nog att det var dags för ett besök nu.

 Vi valde att titta på filmen om Mama Mu och kråkan. Sabo tycker inte om popcorn så jag köpte chips och geisha choklad till henne istället. Och popcorn och cocacola till miggg:) Jag hade händer fulla med grejjer, mössa, jackor, popcorn o snacks, och skulle samtidigt leta upp biljetterna ur väskan. Vi kom in i sal sex. Vi satt o såg på reklamen.. o så kmr det tampongreklam,hmm.. Tyckte det var lite konstigt.. De va ju trots allt en barnfilm?... Aja skitsamma.. Meen, jag tyckte de var ovanligt tyst under reklamen, jaa det var ju trots allt en barnfilm.. Och jag hörde inte ett enda pip.. Sen försökte jag titta runt om o se vad för sällskap vi hade i salongen.. Bara vuxna..Hmm, men hallå de ju mama mu? .. Visste inte att vuxna går utan barn eller barnbarn (!) på en barnföreställning?.. Nää, asså hela grejen var så skum.. Jag greppade tag om min handväska o hade nu väldigt bråttom att leta efter biljetterna som jag inte ens hade kickat på en enda gång.. hmm sal sex, 100 kr, stolsnr 25, mama mia, 1 november... MAMMA MIA???? vaa?? OONEJ! Vi fick helt plötsligt väldigt bråttom därifrån... OHH såå typiskt mig,, eller ? de var ju tjejen i receptionen som hade missuppfattat mig..:/

Tro det eller ej, men det löste sig till slut. Och Mama Mu började tio min efter Mama mia. Så vi kom allt som allt bara fem min försenad. Jag kunde pusta ut.. hämta andan, sova lite, titta på filmen,.. när jag återhämtat mig och kände att livet ändå var helt ok, viskar sabrina till mig; - Derias, när ska vi gå?, när ska vi gå på bio?

godiss

Just nu mumsar jag på; Tranbär, torkad papaya, kokoschips

tjugonioende oktober

I onsdags var det första gången jag gått ut på krogen sen jag fyllt 18, om man bortser från studentskivor. Solange, som jag inte träffat på två år var hemma i Uppsala och hälsade på. I början av kvällen var jag med mamma och mina småsyskon. Vi åt middag hemma hos mamma. Hon hade gjort en massa gottigott! Sen åkte jag och hämtade Solange och hennes kompis i Stenhagen. Dom var inte klara i tid och jag orkade inte sitta i bilen o vänta, så Wafa kom ut och höll mig sällskap medans tjejerna skulle klä på sig. Sen åkte vi hem till mig. Väl hemma fixade vi oss (ännu mer). Sedan drog vi vidare till Sara där de andra tjejerna redan hade samlats:P När alla kände sig färdiga åkte vi in till stan och spenderade resten av kvällen på People. Kvällens chaffis;)

GBG shopping

Göteborg vistelsen blev väldigt lyckad och sista dagen ville jag åka in till stan, en sista gång. Jag tog mitt pick och pack och lämnade Mölnlycke med katten. Åkte in till stationen, beställde biljetten hem och lämnade mitt bagage i ett skåp på undervåningen. Hadde Quentin i den nya väskan, och sen var det dags för min efterlängtade shoppingrunda! Under tre timmar slösade jag resten av mina pengar på;

Olja för Naglar och nagelband, Yves Rocher REA: 52;- Den fungerar verkligen jätte bra på vinterhänder! + för den friska doften

Au De Toilette, Yves Rocher 92;- Oo jag var bara tvungen att ha den här! luktar kiwi. fruktig sommardoft.

Duschkräm, Yves Roche 19:- 2 till priset av 1(!) Nu har jag hittat min nya favorit dusch! Luktar chokladpralin snarare än kaffe.

Lipgloss, Yves Rocher 48;- (2 till priset av 1) Jag är en läpglans- , läppstift- o läppbalsam- samlare. O de här är ett av fina favoriter, finns i andra färger.

Tröja, H&M REA: 79:50;-

mölnlycke

PÅ lördagar stängs stan igen tidigare än vanligt, så runt 4-5 var alla affärerna closed!.. Och jag tog bussen till Mölnlycke där min kusin bor. Inne i bussen låg mina grejjer huller om buller, alla väskorna o den stora buren o allt.. ohh!..

Min kusins make Kak Sarkawt cyklade för att möta upp mig. Det var jätte trevligt att äntligen ses igen. Vi hade ju trots allt inte setts sen deras bröllop. O nu skulle han bli pappa! På väg hem stannade vi förbi en livmedelsaffär för att köpa kattsand. Ägaren var kurd. Och han kände Kak Sarkawt. Han frågade vem jag var. Jag sa att jag var från Uppsala. Då frågade han mig var min bror hållit hus. haha ja, han kände min bror också tydligen.. Jag talade om att han var på annat håll just nu. Sen frågade han mig vad jag ville köpa. O precis då tittade katten ut från väskan.

Han var väldigt skojig, och skojade om vad kurderna i Kurdistan skulle tänka om dom visste om att här borta i väst är det en alldeles normal företeelse att betala 35 kr för kattsand, för att en katt ska få bajsa i ditt hus..hahahhaha. - Ja, man önskar allt att man var en katt, dom lever verkligen livet!, sa han. Väl hemma hos min kusin hade katten inga andra konkurrenter, hmm jaa, förutom en GULDFISK!

väska för honom

Titta vilken fin väska jag hittade inne på FemmansZoo! Det är en bärväska för antingen småhundar eller katter. Katten min orkade inte med sin bur och jag orkade inte med allt gnäll så jag kunde inget annat göra än att lägga ut 600 kr och vara gla'. Helt plötsligt blev vistelsen i Göteborg myckt lättare!

Göteborg andra dagen

Lördagen, för precis en vecka sen, var det den andra dagen i Göteborg för mig. Så fort jag vaknat, bytt om och fixat mig drog jag ner till stan med Quentin. Brorsan skulle träffa sina kompisar så det var ingen idé att ens föreslå en shoppingdag i innerstan. Träffade en släkting istället, Roza. Hon hadde med sig en kompis, Fadim. Dom skulle tydligen köpa varsin jacka. Väl inne i Stadium kom butikspersonalen fram till mig och viskade diskret att man inte får ta med sig husdjur in i affären. OHO.. jag hade tydligen inte nog med mitt redan som det var. Jag sa till tjejerna att vi skulle gå till mcdonalds, nu. Jag ska vila o äta frukost, eller frukost o frukost, klockan hadde ju hunnit bli 3 vid det här laget. haha.. Men på väg till donken blev vi stoppade av några vid ett chokladstånd, dom ville att vi skulle smaka deras utsökta 70 procentiga choklad från Frankrike. Mmm, får nog erkänna att det var gott! meeeen, ja vill nog ändå till mcdonalds! Sen såg vi en hel hop med folk, en hel samling, mitt i femman. De tittade tydligen på något.. EN TROLLKARL! Sånt tycker jag är så kul! Det är så roligt att lista ut deras tricks, o avslöja dom. haha! Men han var riktigt bra.. Och hans lilla dotter verkade också ganska insatt i branchen! Slutdestinationen blev Mcdonalds trots all förhinder, o tur var väl det..
Bild från i sommras, Västra Götaland

Göteborg

I förra veckan åkte jag till Göteborg. Skulle hälsa på min kusin som är höggravid. Och gissa vem som fick följa med dit? Jo Quentin (katten)... Han va såå duktig! Under hela resan låg han snällt i mitt knä o antingen kollade ut genom fönstret eller sov..

Brorsan åkte ju också ner till GBG, men eftersom att vi beställde biljett vid två olika tillfällen skulle vi inte ens åka bredvid varann, inte ens i samma vagn, o inte samma tåg, eller tid.. Jag fick ta tåget 07:50! O han en timme efter. Eftersom att jag har väldigt svårsvåra problem att vakna om morgonen så bestämde jag mig för att inte ens sova, PÅ HELA NATTEN!

Mamma ville prompt möta mig innan tåget skulle avgå, såå tidigt.. Så hon kom och hämtade mig med katt, väskor o hela köret.. Vi parkerade nära stationen o sen gick vi och satte oss på perrongen. Mamma var jätte ledsen. Hon blev känslosam. O så kramade hon mig, länge länge.. Och det var så märkligt, för jag blev också jätte ledsen.. Sen började jag skratta.. Jag sa till mamma " du vet väl att vi kmr ses igen om några dagar va?"

Väl framme i Göteborg mötte min farbrors ex-flickvän upp mig, Sara. Min bror satt som sagt på tåget som skulle anlända en timma efter min. Så vi satte oss på ett Café inne på stationen. När brorsan kom tåg vi bussen till Redbergsplatsen. O sen började HELVETET! Sara har ju nämligen två stora, feta katter hemma. Ja, där orkade vi övernatta en enda natt.

RSS 2.0