tjugoåttonde oktober

Hittade den här "frågelistan" på en blogg

Fem saker som finns på min ATT-GÖRA-IDAG-LISTA:

1. Åka in till Göteborg med min kusins make för övningskörning, han håller på att ta körkort och vill ha mina åsikter kring hans körning hehe:p

2. Vidare till stationen beställa biljetter hem till uppsala

3. Eventuellt åka över till Tuve för att hälsa på Hedi, o hans mor. Med mina kusiner och deras respektives.

4. Åka hem till Mölnlycke packa mina grejjs..

5. Åka hem, o KOMMA HEM TILL MITT RUUUM!

 

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Året var '98 och oktober var den månad jag anlädde till Sverige. Jag kommer ihåg att Göteborg var den första staden jag promenerat på i Sverige. Fast Det var inte där vi stannade. Vi skulle till Uppsala. Kommer ännu idag ihåg då jag steg av tåget för 10 år sen,i uppsala. Trängdes fram bland passagerarmassan, för att sedan slutligen bland allt det okända se mammas bekanta ansikte.. Ja, för tio år sen var jag en liten tös, som inte kunde prata eller förstå svenska. Som aldrig hadde sett snö. Aldrig sett en jultomte eller Lucia.. Haha, känns som en avlägsen dröm. 

 

Ställen jag bott på?

Det blir nog lite tjatigt om jag rabblar upp alla de städer o kvarter jag bott på men jag kan iaf dra länderna: Irak, Irak, Turkiet, Italien, Tyskland, Holland, o självklart Sverige:)

 

Fem saker jag skulle göra om jag vore biljonär?

Först och främst bygga och köpa mig och hela min familj, o släkt det hem dom vill ha. Åka till till alla de ställen jag drömmer om. Köpa det jag alltid velat ha. Skänka pengar till behövande. Köpa fina bilar till mina bröder; aston martin, Bugatti Veyron, Lamborghini, Mercedes och allt var det är. Mamma, hehe ja till mamma ska jag bygga ett hem precis intill mitt. För det är nog allt hon önskar;  Att aldrig tvingas bort från min sida. O de finns en massa ja skulle göra!

 


Lamborghini Murcielago


tjugoandra oktober

 

 

Mina matvanor, hahaha det är en historia för sig..

Jag har verkligen perioder och äter verkligen inte enligt hälsoråden..

För ett tag sen, ja under sommaren, sensommaren var det ja! . ja då hade jag en period av GOODIS,glas, choklad , socker, socker, socker.. Det varade ett tag. Tills jag tröttnade,. Tro mig det gör man när både frukost, lunch och middag består av en massa (bara) godis. Så då tröttnade jag som sagt. Och fick upp ögonen för pappas mat.. pizza, dolma, kebab, o en massa kurdisk o arabisk mat som han lagar, hmm o även svensk ( pannkakor), oo spansk (lasagne).. oo hmm , mer än de kan han nog inte;) 

Sen tröttnade ja på det också.,.. så nu är jag i en helt annan fas. den är inte onyttig som godisperioden.. men inte heller så nyttig som kosten egenstligen bör vara.. eller nyttig ska jag nog inte säga att den inte är för den är nog fylld av vitaminer o nyttiga ämnen.. men den är inte så normal.. Jag har nämligen börjat äta en massa sånadär protein bars, som man äter när man tränar o sånt.. hahaha helt galet. Dricker också massa yoghurt och juicer:S ... favoriten e ju russin, o torkade frukter..? vart har jag fått det här ifrån? hahah helt plöttsligt börjat äta " nyttigt" ... men de e så jävla gott..hoppas att jag inte tröttnar lika fort den här gången bara:P


tjugoförsta

Idag vaknade jag jätte sent, eller blev väckt rättare sagt, av katten. Men orkade inte gå upp så jag låg kvar och läste nyheterna på text- tv.  Pappa knackade på min dörr efter ett tag och sa att jag hade "besök" .. Han sa att det var ett paket.. ETT JÄTTE STORT PAKET.. o så gick han in i köket o upprepade det för sig själv om och om igen.. "ett stort paket, jätte stort paket, var är det i paketet?"... Oh neej.. som tur var ville han inte ställa några vidare frågor.. han visste väl att svaren inte skulle tillfredställa honom.. FÖR DET VAR JU MINA SKOOOOOR.. Japp!

 Idag fick jag mina skor som jag beställt från USA:)

Dom var riktigt fina och såg exakt likadana ut som på bilderna på hemsidan!, storlekarna passade också jätte bra, förutom den mörkblå som var lite lite för liten:P

 


nittonde

Är det det här man menar när man brukar säga ta den raka, rätta, ljusa vägen?

ack om det ändå var så lätt alla gånger..

klassiker



Ja, de var nog ingen lätt match att bygga upp New York..

nittonde oktober...

medans många är rädda för monster och mördare är sånt här min värstaste värsta mardröm och jag förvånar mig själv genom att ens lägga upp bilden på bloggen för så fort jag ens ser bilder reser sig nackhåren!


Monticello Dam, California


illusion

sådana "illusionsmålningar" som den här är väldigt  fascinerande och imponerande :) va sägs?
 

nittonde oktober..



Jag såg den här bilden på en hemsida som jag mer eller mindre snubblade över:p
 Det var tydligen en hel hemsida tillägnad sådana korsettpiercingar:S

här är sidan om någon skulle vara vidare intresserad

nittonde oktober*

Alla vet vi att vi lyssnar på olika sorts musikstilar eller olika låtar beroende på vilket humör vi är på. Lugn och harmonisk när vi är ledsna eller nedstämda. Rytmiska och fartfyllda dunder när vi är glada och vakna. OSV.

  vilket musikhumör är du på? 

nittonde oktober¨

 

Om du som mig, älskar vackra bilder och fotografier så ska du gå in på den här sidan 

Det är som en online fotoalbum där folk laddar upp sina personliga, men konstnärliga foton. Det som gör tjänsten ännu mer speciell är att den är i 3D.


vackra vintage



nittonde oktober '

haha de finns verkligen mycket skit på internet, till exempel

 Inget farligt eller virus:P

nittonde oktober.



I förrigår när jag var inne på kicks med mamma visade hon Christina Augileras nya doft Inspire. Funderar stark på att köpa den! Den är väldigt feminin och fruktig.. o man blir lite besatt hahah:p

nittonde oktober,



Igår var det tänkt att jag och Sweet skulle ut och äta middag. Vi skulle ses klockan sex, och jag slutade jobba klockan sex! hahah.. Jag fick väldigt bråttom och lämnade stackars arbetskamraten helt själv med en helt bunt kunder. Sen skickar hon sms o säger att hon väntar på bussen borta i nyby.. pust,,

Gick iaf hem och tog det lungt. När hon kom undrade hon vart vi skulle äta och jag va tvungen tala om nu att jag faktiskt ätit på jobbet:/ ... Men jag köpte lite godis o dricka o så började vi vår jakt på restaurang. Vi gick först in till Amazing Thai, hon hade ju aldrig ätit där!:O

Men det var proppat.. o sen till några andra ställen, fast inget lockade henne.. Sen gick vi in till East City vid sivia torg, mmm det verkade väl lovade?.. vi kikade lite o hon var tyst o för en sekund trodde ja att vi hade funnit stället vi skulle spendera resten av kvällen på. Sen tittar hon upp o säger: e mcdonalds öppet? HAHAHAH ja visste det..

Kvällen slutade iaf på mcdonals och det blev en och annan paj;)

nittonde oktober



Idag fyllde min lillasyster fem år och vi hade ett jätte fint kalas för henne hemma hps mamma:) Jag brände en skiva men massa låtar som dom gillar, dom har jätte bra musiksmak ska ja säga! i bilen lyssnar vi alltid på antingen Nancy, Sherine eller Tupac hahha..

 På vägen till mamma åkte jag till maxi o köpte en present till henne, gissa vad? Wall-e boken från diney hahah.. som mamma få läsa ur för dom som "godnattsaga".

Väl hemma hos mamma blev det både dans, mat, tårta och godisfiske!

På väg därifrån KROCKADE jag med bilen:O Det väldigt soligt och solen låg bakom mig, precis vid ett övergångställe åker jag rakt in i bilen framför. Jag såg inte att han bromsade, för i solljuset är det jätte svårt att se när bromsljusen är på. Dessutom var det ingen på övergångstället.. jag förstod inte varför han ens stannade:S Aja han hade iaf väldigt bråttom och skulle höra av sig till mig angående repor o sånt bak på hans bil.. Jag hoppas inte han gör de...

artonde oktober..

Ännu ett bra citat:

“I knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry.”


-Unknown

artonde oktober,

För någon dag sen var jag på bio med min lilla syster. Hon fyller fem år och ville så himla gärna gå på bio, hon har ju aldrig gått förut.

 Vi bestämde oss för att se Wall- e, eller vi o vi. Min bror hade sett den och rekomenderade den, så ja ville faktiskt se den;) Men jag var ju orolig och skickade iväg ett sms först o kollade om den verkligen var "bebis" - vänlig. Och ja, det var den...



Innan filmen åkte vi till gränby centrum med mamma o min minsta lillasyster på fyra år. Vi köpte godis o dricka o sen lämnade mamma oss utanför spegeln:)

 Jag måste säga att filmen var skit bra och verkligen berörde mig haha. ja blev lite känslosam över den eventuella framtiden för mänskligheten. Den var så kall och alla människorna satt i rullstolar och åt och var i sina egna världar, BOKSTAVLIGEN!. Jorden har sedan länge övergiven och kvar fanns bara massa SKRÄP.. När filmen var slut och vi kommit ut till dagsljuset var jag helt hyper o tittade till min lilla stackars lillasyster som egentligen bara snappat upp den ytliga sidan av filmen, ja hon är ju trots allt ett barn. Jag talade om henne att jag älskade jorden och att jag var så glad att mänskligheten och livet på jorden fortfarande gick att räddas, glädjen och den hoppfyllda inställningen byttes snabbt till en stor sorg och ledsna ögon. Jag sa till henne, ooooohhhh va sorglig filmeeen var visst?? visst??....HAHAHAH stackars barn, hon förstod ingenting.. När jag sedan blev positiv igen började hon le och skratta o försökte få fart i mig, jag stod ju fortfarande utanför biografen och fjantade mig.. glädjen och sorgen bytte av varann titt som tätt och lilla syster var nog till slut väldigt glad när hon fick syn på mamma.

Gå och se den iaf, den e jätte fin:)

artonde oktober

Snubblade över ett citat nyss som verkligen passar mitt sätt att fungera:

" You can give without loving, but you cannot love without giving."

 -Amy Carmichael                                             









sant, sant, sant..

tionde oktober,




GODA NYHETER!
läste på expressens hemsida idag att POPCORN är nyttigt! haha, de får mig att tänka på mig själv för ett år sedan. Popcorn var ett måste, varje dag! När jag hade utfört dagens sysslor och det var dags att kolla på tv innan läggdags var det alltid popcorn som var det lilla- xtra för en lyckad slut på dagen. det blev som en vana, fast min bror skulle helre kalla det OVANA. Han hatade nämligen att jag åt popcorn. Jag försökte alltid skydda den med att den var det nyttigaste snackset. Men han sa att popcornen var fylld av fett o inte alls bra. HAHA så många gånger vi bråkat över popcorn frågan! Nu kan jag äntligen få kalla det en nyttig vana!

Fast den vanan är numera bruten, hmm... kanske ska börja igen?

tionde oktober



Förra veckan var jag på bio med mina bröder o mami. Kvällen började med att vi skulle hitta parkering. Föreställningen började halv sju o parkeringarna inne i stan e gratis efter sex- tiden. Det var nära ögat att jag skulle få köra hem med bilen o skita i hela bio grejjen. Men i sista sekund fick en plats vid saluhallens parkering. Vi fick springa till bion jag o mina bröder, träffa mamma. Hon hade tydligen gått in i Spegeln o vi skulle våran föreställning började halv sju på Filmstaden. Som tur var ägs båda av SF bio och vi beställde biljetterna på Spegeln:) Vi köpte popcorn o snacks dricka o goodis .., mumms;) Filmen var DUNDER hahaha. Hela salongen var en stor fest av popcorn, cola o SKRATT! Den handlar om två homosexuella som beslutar sig för att adoptera ett barn. Det är ju inte några länder som vill ge iväg sina barn till två gifta män. Så dom söker inom Sverige. Efter ett tag lönar sig deras letande o dom får äntligen svar. Dom ska få hem en Patrik på 1,5 år:) ETT LITET KOMMA- TECKEN fuckar hela deras samvaro, för i själva verket är det en liten kriminell Patrik på 15 år. Som dessutom är homofob.. Ja Gud hur ska detta sluta? hahaha gå till närnaste bio o se den!.

fjärde oktober

Den här låten har etsat sig fast i min hjärna och den är verkligen så sorlig att jag nästan inte kan lyssna på den.. känslan den ger mig går inte ens att förklara med tusen ord. helt otroligt obeskrivlig. tack min älskade ängel för alla dina vackra ord och meningsfulla ideér.

Lyssna på den, på YouTube

andra oktober ,,




nu har jag skickat efter dom här fem UNDERBARA skorna från www.cutesygirl.biz förhopningsvis får jag dem oktobermånad Nå va tycks? är dom inte helt otroligt makalöst vackra? Men men jag kommer återkomma med ytterliggare information om beställningen vid senare tillfälle. Dagen har känts som en evighet och jag har verkligen hunnit med en massa idag! Jag hann med sååå mycket, men inge plugg idag heller:( SkA kojsa ner i säng nu, de är ju trots allt dags för katten att sova..

andra oktober..


Dom här skorna från Yves Saint Laurent är HELT FANTASTISKA...!

andra oktober-


För ca en månad sen ville jag "uppgadera" min Sony Ericsson K810i och köpte en Nokia N82. Min bror hadde en likadan och han var jätte nöjd med den. Det är en smartphone och den har WLAN. Menyn va jätte bra och hela telefonen var jätte avancerad :) Den hade en Carl Zeiz kamera med blixt, 5 mp. Min förra hade 3,2 mp. Med andra ord så var Nokian skiiit bra haha... men jag trivdes faktiskt mer med min sony ericsson kamera.. Den tar sååå bra bilder! Min lillebror rebaz har en Playstation portable och har laddat upp emulatorer för playastation 1 och 2 så han kan spela alla de spelen som kommit ut för dom konsolerna. Han har även emulatorer för gamecube, XBOX, SNES mm. Dessutom kan han titta på film, ladda upp musik och bilder. OCH gå in på internet.... i ETT ÅR har har tjatat om den och visat upp sina nya spel och program som han fixat på den. och aldrig har jag riktigt intresserat mig utan bara nickat instämmande utan invändningar bara för att byta samtalsämne.. Men nu blev jag verkligen triggad att köpa en sån.. HAHAHA så va gör jag inte? JO jag gav han min nokia n82 och tog tillbaka min sony ericcson K810i (som han fått av mig när jag köpt min nokia) och KÖPTE EN PSP! hhhahahahahahaha..


SÅ nu har jag allt  jag behöver:
  1. iPod Classic ( musik)
  2.  PSP ( bilder, spel, film, internet)
  3. K810i ( RIINGRING, sms, kamera)

andra oktober'

Det hände mig en märklig grej igår på jobbet. Jobbar på ett gatukök, och som vanligt springer det fullt med dårar där på kvällarna. Klockan var runt åtta snåret och det var någorlunda lungt. Jag hade två tre beställningar och fram kommer en man runt 40- års ålder. Han frågade efter våra vetetariska mål och jag erbjöd honom en green burgare. Jag märkte snabbt att han hade en väldigt negativ framton och istället för att gå igång så försökte jag att vara ännu trevligare. Han gav upp och svarade med några korta meningar att han hade bråttom. Jag fixade ihop käket och frågade om han ville ha allting på hamburgaren. Helst hade jag inte ens velat fråga honom, eller ens prata med honom mer. Men jag var ju tvungen, jag ville ju inte att han skulle komma med några som helst invändningar.. Men iaf jag frågar om det ska vara allt på burgare?.. han mumlade, och jag baa huuh? .. mummel mumel, flin, nästan som hån?, mummel... jag: ursäkta, ska det vara allt på?. mummmel mummel.. jag: aha ok.. lite taffatt försöker jag pussla ihop de få ord jag fått till svar och sätta samman dom till något.. det går inte:( .. så jag frågar ännu en gång: ursäkta, jag hörde inte vad du sa, skulle det det vara allting på? ....för en sekund känner jag en väldigt energi som nästanfår mig att tappa andan :O, hans ögon blir helt svarta o fyllda av hat.varför?:( ..o va gör han inte? jo, han tar sitt pick o pack och bara rusar iväg!!:S:S FATTAR NOLL? hallo? din hamburgare? var de allt på? wtf.... då va min kväll förstörd.

andra oktober




Igår fick jag hem min efterlängtade parfym Stella McCartney – Stella som jag beställt från www.Söderfin.se. Jag fick hem 50 ml. Au de parfym och 75 ml Body lotion för bara 375 kr!. OOOHH äntligen!Jag har velat ha doften i tre år nu. Men har alltid köpt någon annan när det varit parfym- köpar - dags.. hahah.

:)

Skapade min första blogg för nån månad sen på en annan hemsida.. men valde att flytta över hit..men vill samtidigt inte förlora allt gammalt "meterial" så jag ska kopiera över allt från den förra :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0